Uppdaterad: 15 januari 2021

Om oss

Valdemarsro gymnasium är en gymnasiesärskola. Vi vill vara en förebild när det gäller att skapa en tillgänglig lärmiljö som skapar förutsättningar för lärande och utveckling för alla våra elever.

Hos oss läser du i små undervisningsgrupper och undervisningen läggs upp efter dina önskemål, förutsättningar och behov.

Här kan du arbeta med bild, keramik, trä/metall och textilslöjd. På skolan finns också lektioner i musik, rytmik, dans och teater.

Under din tid hos oss har du flera perioder av praktik för att du ska kunna bestämma din framtida sysselsättning. Vi förbereder dig helt enkelt för ett meningsfullt vuxenliv när det gäller arbete, boende och fritid.

Det finns korttidstillsyn på skolan och insatsen är kostnadsfri.

Läs mer om vår korttidstillsyn.

VILL DU VETA MER OM GYMNASIET?

malmo.se/gymnasieskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer övergripande information om gymnasieskolan; busskort, prövningar, elevhälsa, studiebidrag, försäkring med mera.

Foto: Freddy Billqvist & Camilo Pozo