Uppdaterad: 09 augusti 2018

För dig som går i 9:an

Vi förbereder dig för ett meningsfullt vuxenliv när det gäller arbete, boende och fritid.

Under din tid hos oss har du flera perioder av praktik för att du ska kunna bestämma din framtida sysselsättning.

Här på Valdemarsro finns ett café som drivs gemensamt av personal och elever. På caféet samlas elever för en kopp te med toast på morgonen eller en kaffe efter lunch. Caféet är öppet 3 dagar i veckan och till försäljning finns allt från saft, frallor till nybakat från hemkunskapsundervisningen.

Elevrådet har möte cirka 3 gånger per termin tillsammans med elevrådsstödjare. Vi har tema för varje möte och uppmärksammar även andra tankar och synpunkter om vår skola.

Ledningsgruppen deltar vid varje tillfälle och svarar på frågor. Innan varje möte träffas alla representanter i sina klassråd för att diskutera och tycka till. Vi strävar efter att alla röster ska få höras på Valdemarsro.

Vill du besöka oss?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs mer om hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. *

VILL DU VETA MER OM GYMNASIET?

malmo.se/gymnasieskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer övergripande information om gymnasieskolan; busskort, prövningar, elevhälsa, studiebidrag, försäkring med mera.

Foto: Freddy Billqvist